Onderweg naar RMV Hardenberg kom je ons tegen!

Scan de QR-code en bezoek onze website

De campagne ‘Steek je kop eens onder het maaiveld’ breidt zich uit en is nu ook zichtbaar onderweg naar de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg.

IMG_0859

Onderweg naar de beursvloer in Hardenberg kom je Dutch Carbon Company tegen in het grasland. Met de publiekscampagne ‘Steek je kop eens onder het maaiveld’ maakt Dutch Carbon Company melkveehouders bewust van de extra mogelijkheden en het nieuwe verdienmodel van langdurig grasland.

Carbon Calculator
Neem ook een kijkje onder het maaiveld en bepaal wat uw extra verdienmodel is van een koolstofproject op grasland. Met de Carbon Calculator is een berekening snel en vrijblijvend gemaakt.

Koolstofcertificaten
Door grasland 10 jaar niet te ploegen stijgt het koolstofgehalte in de bodem. De toename van koolstof is om te zetten in koolstofcertificaten.

Wil je meer weten over koolstofcertificaten, bekijk dan deze Carbon Talk.

Nu instappen 
De interesse in koolstofprojecten is stijgende. Bedrijven en overheden zijn bereid om vrijwillig de CO2-uitstoot te compenseren waardoor het voor melkveehouders nu de juiste tijd is om in een koolstofproject deel te nemen. De huidige bruto verkoopprijs tussen de €100,- en €125,- per koolstofcertificaat is naar verwachting de bodem in de markt. Door nu in te stappen kan het financiële voordeel in de toekomst groter zijn. Bekijk deze video waarom nu instappen voordelig is.

Persoonlijk contact
Liever persoonlijk contact om de ins- en outs van het koolstofproject van Dutch Carbon Company door te nemen? Erikjan van Huet Lindeman komt graag bij je aan de keukentafel voor een persoonlijk gesprek.